'The Online Course Roadmap'

Zet stap voor stap jouw eigen online cursus op en verdien een passiever inkomen. 

Kies je betaalmethode:

The Online Course Roadmap1
+
547.00
The Online Course Roadmap [maandtermijn 1/3]1
+
201.00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
The Online Course Roadmap  × 1 547.00
Subtotaal 547.00
Belasting 114.87
Totaal 661.87
  • Selecteer je bank

Door deze bestelling te plaatsen, dit item te kopen en toegang te krijgen tot het online product erken je dat je afstand doet van je recht om deze aankoop te herroepen dan wel annuleren volgens de EU-wet op verkopen op afstand.

Je gegevens worden verwerkt volgens het. Je kunt deze onderop deze pagina downloaden om in te zien.

Wat is het?

In deze praktische online cursus zet jij van A tot Z jouw eigen online cursus op. Niet alleen maar theorie en uitleg, maar juist direct toepassen en aan de slag. Jij wilt toch ook meters maken met jouw online cursus?

Testimonials

Ik vond de cursus ontzettend fijn en duidelijk. Alles was goed uitgelegd en simpel uit te voeren. Ik kon er daardoor snel doorheen en ik vond het ook nog eens leuk om te doen. Lisanne kan enorm goed en duidelijk uitleggen en als ik een vraag had was ze er altijd even om mee te kijken. Heel erg bedankt!
Merel van Rodijnen
Net-thuis.nl
'Soms heb ik iets gekocht (een online cursus zonder contact etc.) en dan merk ik dat ik na 20 minuten ben afgehaakt. Maar met dit is het zoooo anders. Je hebt het echt goed ingestoken! 🤗 Je legt het super goed uit en ben je dankbaar ❤️'
Kim
Adfire Coaching
Door cursus van Lisanne stap voor stap te volgen, kreeg mijn eigen online cursus steeds meer vorm. Aan het eind van de cursus had ik mijn eigen online cursus staan. De informatie was zó duidelijk uitgelegd, dat ik weinig vragen had. Een aanrader dus!
Marije
Gewichtbeheersingnu

Ownyourgoals - Kamilletuin 2 - 9408AD Assen NL - 0637330105 - KvK 74672800